Informacije o korizmnenim hodočašćima

velj 25, 2018 | Hodočašća

koriZmaKorizmena hodočašća

U nastavku vam donosimo osnovne informacije, satnice i termine triju planiranih  korizmenih hodočašća. Velikog, biskupijskog hodočašća u Zagreb, ali i preostala dva. Kronološki, počevši od druge korizmene nedjelje, 25. veljače, pa do 8. ožujka kada je planirano župsko hodočašće na Stadlerov grob. 

 

 

 

-POKORNIČKO HODOČAŠĆE U ŽUPU HRASNO

Korizmena pokornička hodočašća, u biskupijsko svetište Trebinjsko-mrkanske biskupije – Kraljica Mira u Hrasnu organizirana su i ove godine Obavijest za župljane i sve koji će sutra put Svetišta, u Hrasno, obzirom da je druge korizmene nedjeje, po rasporedu hodočasti naša župa.

Planirani raspored i satnica 

Križni put – u 15:00 sati

 Sveta ispovijed

Sveta Misa – nakon ispovijedi

 

 

-ŽUPSKO HODOČAŠĆE  U SARAJEVSKU KATEDRALU

Navedeno hodočašće, na Stadlerov grob planira se za četvrtak, 8.ožujka.

 

-BISKUPIJSKO HODOČAŠĆE NA STEPINČEV GROB

Ove godine navršava se 120 g. od rođenja i 20 g. od proglašenja blaženim Alojzija Stepinca. Tom prigodom organiziran je posjet na njegov grob.Biskupija Trebinjsko-mrkanjska posjetit će grob 3. ožujka. Naša župa priključila se ovom hodočašću, njih 58. Autobus kreće u subotu 3. u 1 sat poslije ponoći ispred crkve. Molimo one koji idu neka ponesu svoje putne dokumente. Biskupovu okružnicu povodom hodočašća u Zagreb, možete pročitati ovdje.